Challenge/utfordringer del 1

22.06.2023

Utfordringer: Her legger jeg ved ulike utfordringer som jeg prøver ut. Både enkle og vanskelige. Disse utfordringene er for å ta vare på seg selv, og innse nye muligheter og drømmer. Alt er mulig, så lenge man jobber hardt for å oppnå det man ønsker.

1. Yoga: I dag 19.04.2023 

Prøvde yoga for første gang. Var slitsomt på noe og ikke slitsomt i det hele tatt på noe annet. Øvelsene varte lenge og jeg fikk krampe i det ene beinet. Det skal sies at jeg er en "stiv" person. Det er mye innpust og utpust med lange drag imellom, jeg pustet dobbelt så fort. Det var også to deler, en på starten og en på slutten, at man skulle ligge og slappe av og tømme hodet for tanker, i mitt hode varte det utrolig lenge, tankene spant rundt til alle kanter, jeg ble veldig rastløs. Så jeg tror at yoga er nok ikke for meg, da jeg ikke klarer ta det med ro på den måten der, eller puste godt nok. Men yoga er vel noe man lærer seg til etterhvert om man ønsker prøve flere ganger. Det handler om ulike preferanser og hva man foretrekker selv. Dette er min egen mening.

2. Kiropraktor: 04.05.2023 

Første gang hos en kiropraktor som driver med akupunktur: Den kiropraktoren jeg dro til drev med både massasje og akupunktur. Har vært litt redd for akupunktur tidligere pga. nålene, siden jeg har litt sprøyteskrekk. Men det gikk veldig fint. Var vondt når hun holdt på, men ikke så ille som jeg trodde det var. Er ganske sikker på at det er ulike måter og utføre akupunktur på. Der jeg hadde mest vondt var der hun stakk nålene. Hun stakk nålen inn, snurret litt rundt og tok så ut nålen, det tok bare et par sekunder hver gang. Jeg trodde nålene skulle være inni litt, men sånn var det ikke. Så masserte hun litt igjen. Det virket faktisk. Man blir så klart ikke helt frisk etter bare en gang, men jeg merket at det hadde blitt litt bedre ganske fort, så har fått stor tro på at det kan fungere. 

3. Hjemmespa: 06.05.2023 

En deilig utfordring, jeg vasket ansiktet med vann før jeg tok på ansiktsmaske. Fant fram litt godis og brus og satt og nøt litt tid hjemme med avslapning og rensing av porene. Men for å være helt ærlig kjedet jeg meg litt. 15min med ansiktsmaske er lenge!  Så tok jeg av ansiktsmasken og vasket ansiktet med rent vann igjen og tørket av meg. Nå føles huden glatt og myk. 

4. BucketListe: 09.05.2023

Her skulle jeg lage en bucketliste med mine håp og drømmer for årene fremover. Hvis dere ønsker å se denne listen er det bare å se på tidligere blogginnlegg. Listen vil bli oppdatert ettersom drømmer forandres, utføres og endres.