Japan dag 20

21.03.2024

I dag dro jeg til hotell Star Gate Hotel Kansai Airport, jeg kom dit rundt kl.11,men innsjekkingen var ikke før kl. 15. Leverte derfor bare bagasjen og tok beina fatt og tittet i området hotellet lå i. Hotellet lå rett ved togstasjonen, det var kanskje 200 meter bort. 

Kjøpesenter:

På veien fant jeg ut at hotellet lå 10 min unna et slags kjøpesenter med mange ulike butikker mat, klær, taxfree osv., men midt i kjøpesenteret var det et stort pariserhjul, og noen små karuseller for barn.

Jeg kjøpte meg kald kakao med krem og karamell, var faktisk ganske godt og satt meg ned på et bord der. Da jeg følte meg ferdig gikk jeg videre til en strand.

Marble Beach:

På stranden Marble Beach, var det fullt med skinnende stein. Det var benker rett før "sanden" og litt oppe i skogen bak, med utsiktspunktene. Jeg satt meg på en benk slappet av og hørte på musikk og podcast. Skrev også litt ned om opplevelsene mine som jeg hadde på reisen i notatboken min, i tillegg til noe skolearbeid. 

Satt på stranden der en god stund før jeg gikk tilbake til senteret igjen for å kjøpe meg mat, endte opp på McDonalds. Da klokka var 15 var jeg klar for innsjekking på hotellet.

Hotellet: Star Gate Hotel Kansai Airport

Hotellet er det største hotellet jeg noengang har sett. Jeg hadde rom i 44 etasje og det er ikke på toppen av hotellet engang. Rommet mitt var dritstort med kjempefin utsikt, kjøleskap med et par vannflasker osv. Gigasvært! Og for en utsikt! Utsikten dra rommet mitt ser dere på de tre siste bildene over.

Alt i alt en rolig, men deilig dag. Tittet på kjøpesenter, prøvd kald kakao med krem og karamell, med isbiter oppi var faktisk ganske god! Sittet på stranden og sett utover havet, det var deilig med litt ekstra vind da det var utrolig varmt i dag også. Jeg likte sitte på stranden og skrive i notatboken min, er det dette jeg skal gjøre når jeg reiser? Det å kunne jobbe og reise samtidig høres ganske bra ut spør du meg. Dagen var bra, og dere skulle ha vært på hotellet, gigantisk, utrolig stort og flott rom, til en rimelig pris så det var bra.