Helgetur til Kiel med bestevenninnen

28.01.2023

 Tirill og meg på tur til Kiel med Color Magic.

Fantastisk utsikt fra Cruiseskipet. Dette her var en spontantur, vi bestemte oss noen dager før vi skulle dra så ingenting var planlagt. 

Siden det var så spontant så tenkte vi ikke på å sjekke åpningstider. Husker ikke om det var fordi det var søndag, eller om det var helligdag, men når vi var fremme i Tyskland så var alle butikkene stengt, så det ble ikke shopping på oss. Tips; Selv om det er spontant, sjekk om noe er åpent av det du ønsker å se. Vi hadde lugar med havutsikt. 

Om bord gikk vi på Show i Show Launch, her kjøpte vi drinker som Strawberry daicuiry og nøt showet til fulle. Et tips til dere, følg med på hvor dere setter drinken, ikke sett den på sprekken i bordet. Jeg mistet glasset og sprutet ned buksen og skoene til både venninnen min og meg. Så flaut, med heldigvis kom servitøren og hjalp meg å tørke opp. 


Etter showet gikk vi til A la Carte restauranten for å spise middag. Vi pratet, nøt måltidet og koste oss. Venninnen min ser en servitør komme imot oss for å rydde på bordet, så sier han "Nå får du ikke ta og søle denne gangen" Venninnen min skjønte ikke hva han mente, før jeg snudde meg og så hvem det var, det var han som hjalp meg da jeg sølte på showet. Det var sykt kleint, og jeg "døde" av skam, mens venninnen min lo, og lo og lo. Ellers var middagen veldig god.  

Alt i alt var det en flott tur, vi var ute å lufta oss på skipet, vi hadde fotoshoot selvom vi nesten blåste bort, var på show der de danset og sang, spiste god mat og på taxfree hvor vi kjøpte godteri.