Litt om hva jeg har tenkt bloggen skal handle om

28.01.2023

Denne bloggen er en reiseblogg, selv om jeg prater litt om livet generelt og det som ligger meg på hjertet der og da.

Denne bloggen skal handle om ulike reiser, alt fra telttur en helg, til sykkeltur, hotelltur, hostell, reiser i hele verden, og livet generelt. Samt nye ting jeg har lyst til å prøve, eller eventuelle utfordringer som f. eks å hoppe i strikk, møte min største frykt, reis til et helt nytt land. 

Her har jeg laget noen bokser med lapper. Ene er landene i hvert kontinent, andre er Challenges (Utfordringer), tredje er Tema på reisen f. eks at fokuset er på mat, aktiviteter, eller kulturen. Det er også lengde på reisen, hvordan type reise f. eks backpacking, storby, overnattingssteder, alt fra telt til hotell og transportmidler på reisen. 

Etterhvert når jeg har mulighet til det, har jeg lyst til å trekke lapper på hvor jeg skal og hva jeg skal, for deretter å reise til dette landet. Dette gjør det veldig spennende ved å ikke vite hvor man skal, eller hva man skal gjøre. 

Hvis dere har noen tips til hva jeg evt. kan prate om, eller legge til på utfordringer, steder, aktiviteter og for eksempel har noen tips om å starte blant annet en blogg, youtube kanal, gjerne kommenter i kommentarfeltet eller send meg en melding. Tar gjerne imot tips.