Japan dag 16 og 17 Universal Studios

29.02.2024

Dag 16: Utrolig fin fornøyelsespark

Det var sykt stort, aldri sett en så stor fornøyelsespark jeg og med så mye ulike filmtemaer, som Hollywood, Jurrasic Park, Minions, og mer. Var kjempekult! Gikk først og tittet litt før jeg skulle til å ta min første karusell. 

Var fortsatt i Hollywood området. Før jeg kunne komme inn i køen på den første karusellen, måtte jeg sjekke om jeg var for tykk eller ikke i et sete, gikk heldigvis fint og jeg kunne ta karusellen.  Det er jo bedre og vite før man har stått i kø dritlenge og kanskje ikke kunne ta den allikevel.

Var i Jurrasik Park, Minion World, Spiderman karusell, Harry Potter. Var ikke alltid jeg visste hva slags karusell eller opplevelse det var fordi det var så lang kø, på den ene "karusellen" i Harry Potter World, stod jeg i kø i 20min, det var visst et lite show på 2min og hvor du kunne velge deg en tryllestav du måtte betale for . Var ikke verdt de 20 minuttene for min del, da jeg ikke skulle ha tryllestav😂 Men gikk fint, var mange karuseller og mye annet å se i denne verden også.

Det var sykt varmt i dag, og heldigvis var det faner som spurtet noe vann her og der, kalde cooling zooner, og bygninger med avkjøling, det var også karuseller som sprutet vann da man tok dem. Man ble kjempevåt, men tørket fort da det var såpass varmt. 

Dro jo alene på fornøyelsesparken, men følte meg ikke ensom fordet, køen gikk fortere for de som var alene så de fleste tok den køen uansett. Det er en kø for folk som ønsker sitte ved siden av hverandre, en kø for de som er alene, og en annen kø for folk som har "snike i køen billetter". Godt system, lange køer uansett da det var utrolig mange her, men det var verdt det!


Dag 17: 

Karuseller i dag igjen.

Var på Jurrasic Park hvor jeg tok flere karuseller og spiste spareribs, var veldig godt. Alt var innenfor temaet i denne parken.

Kjøpte suvenirers i minionverden til familie og venner, var mye morsomt og fint her som nøkkelringer, kuldehåndkle, penner med morsomme figurer, bamser og mer. Slik dere ser under her: På det aller første bildet selger de minions drinker som er sitronslush blant annet. 

Tok mange karuseller og koste meg før jeg endte opp med å gå inn å se på et show. Fant ut at showet het beetlejuice, først da jeg satt i salen. Skjønte jo ikke hva de sa så bare fulgte en folkemengde og endte opp her.

Showet var på Japansk så forstod ikke så mye, da jeg kun hadde øvd på noen ord på forhånd av reisen. Hei = Conitiwa Takk - Arigato Goisaimas, og et par ord til. Skulle gjerne ha øvd på språket litt mer før jeg dro, men det gjorde jeg ikke. Plutselig reiste alle seg opp og tok bølgen, og jeg og et par andre satt der i midten og skjønte ikke en dritt, hehe. Showet var bra det, det var flinke sangere. Sangene var på engelsk, resten på Japansk. Var verdt det i lengden.

Etter dette dro jeg ut av fornøyelsesparken og kjøpte meg noe mat på matbutikken før jeg dro videre tilbake til hotellet.

Her slappet jeg av, skrev på bloggen og så på film, det var deilig. 

Alt i alt en bra dag med fornøyelsespark, skumle, morsomme karuseller, show, og god mat. Deilig å kunne slappe av og kose seg etterpå også. 

Her er suvenirene jeg kjøpte på reisen både til familie, venner og kolleger. Kjøpte også et par ting til meg selv, men det gjorde jeg en annen dag.