Japan dag 19 - Hviledag

14.03.2024

Hviledag:

Her er et eksempel på en hviledag jeg tok. Det ble jo så mye opplevelser dagen før, så trengte slappe litt av. Men siden jeg bodde i en liten kapsel med utrolig tynne vegger, så var det ikke like lett å slappe av når naboen til og med kunne høre når jeg snudde meg i senga. 

Hotellet eller hostellet var fortsatt hotel atarayo osaka

Vel, vel, det startet med at jeg våknet tidlig så stod opp og ordnet meg, før jeg gikk ut og kjøpte mat. La meg til å sove litt igjen og spiste litt mat.  Vasket også litt klær i dag, da jeg hadde akkurat beløpet en trengte til vaskemaskinen(100 yen). Mens klærne vasket satt jeg ved et bord på gangen og fulgte med den, mens jeg spiste mat og skrev i notatboken min om denne reisen. Når vasken var ferdig puttet jeg den i tørketrommelen. 

Når alt var ferdig gikk jeg inn på rommet mitt igjen, skrev videre i notatboken min, la ut noen innlegg fra Japan på instagram og snapchat.

Så lå jeg rett ut med musikk på ørene. Selv om man har det helt fantastisk på tur, så kan man få en "smell" og trenge en ordentlig pause av og til, og en trenger å "lade opp batteria" til neste del.

Alt i alt en avslappende dag, hvor jeg fikk hvilt kroppen og hodet, vært kreativ, hørt på musikk og bare tatt det med ro. Det var deilig og kroppen trengte det i dag.