Japan dag 8 del 2 - Det er IKKE en strippeklubb

16.11.2023

Vi gikk ut av lokalet og tok noen bilder i kimonoene, jeg følte meg ferdig tidlig og en annen i gruppen ville også tilbake så vi dro i sammen tilbake til hostellet.  


Sted: 

- Kyoto


Opplevelser:

- Sykkel

- Macho Bar


Jeg slappet litt av før Comfort spurte om jeg skulle slappe av nå eller om jeg ville bli med på en sykkeltur. Sa at jeg gjerne ville bli med på sykkeltur, så begynte det. Vi fant to ulike typer sykler, begge måtte man laste ned en app for å kunne få ut, vi slet en del for plutselig hadde vi ikke internett, så fikk vi ikke logget inn osv. Så vi prøvde finne en kafe med internett og da så vi en fyr på sykkel, med et skatebord i hånden som syklet som bare det framover, mens to politimenn løp etter og "fanget" han. Aner ikke hva det var men var spennende for oss. Etterhvert så vi også flere politifolk løpe mot der fyren på sykkel var, de løp ikke rett over veien, de ventet på grønt fotgjengerlys og løp fort videre over fotgjengerfeltene. Uansett, vi brukte noen timer på å få sykkelen fri, og da vi var like ved å gi opp så kom en  annen fyr og prøvde hjelpe oss, fikk ikke til med en gang. Så tilslutt betalte vi han for at han kunne leie ut sykler på sin app for dagen, slik at vi kunne sykle, betalte 3000yen tilsammen for hele dagen. Han var kjempesnill for han kunne jo ikke vite om vi ville levere syklene tilbake igjen, selvfølgelig gjorde vi det men han kunne ikke være sikker.

Så syklet vi, setet var altfor høyt så holdt på å tryne, før jeg fikk fikset det. Var ganske vinglete i starten, føltes ut som jeg ikke hadde syklet på flere år. Nå var sykling og bilder tingen, vi tok videoer av hverandre som syklet, syklet ned mot en liten strand og vann, stoppet og tok bilder og hadde det veldig gøy egentlig. Var nesten det beste på turen, deilig at det bare var oss, at man ikke måtte stresse, fikk på en måte en pause fra opplevelser, støy og mer. Hadde det bra og liker alle, men man trenger en pause av og til. Var litt godt at man kunne ta det litt med ro.

Dro så tilbake til hostellet og ordnet oss så fort vi kunne, før turen gikk videre til Macho Bar, her var det tre menn med mye testostoron. Dette er ikke en strippeklubb, men en bar der de gjør narr av seg selv og musklene dems slik at vi kan ha det gøy. her blir man bært inn døren rett og slett, uansett hvor stor eller liten du er, de er kjempesterke. De moste blant annet peanøtter, sitron, melon alt de kunne mose, mens de sa noe morsomt eller brukte musklene sine til å knuse ting, var faktisk kjempemoro så vi lo og lo og lo. Her var vi delt i to grupper foresten på grunn av ikke så stor plass og vi er 22 i gruppen. Jeg dro på første gruppen. Det var så gøy, men siden jeg lo, og hadde anstrengt meg med å gå masse oppover, og syklet og alt på samme dag, så strammet halsen seg skikkelig, jeg fikk nesten ikke puste, så jeg måtte dra hjem til templet. Litt uretferdig at astmaen min skal ødelegge så mye for meg, men sånn er det noen ganger. Man kunne også betale litt ekstra for å få et polaroidbilde med noen som jobbet i baren, eller si et ord slik at de gjorde noe, var en liste med ord man kunne si og ting de kunne gjøre.

Alt i alt en fantastisk dag med flotte templer, nydelige bilder, prøve kimonos, sykkeltur som startet slitsomt ved at vi brukte så lang tid på å fikse sykler, men endte som en av de aller beste opplevelsene på hele turen, til den morsomste baren jeg noengang har vært på. En av de beste dagene synes jeg selvom astmaen min ødela litt av opplevelsen.