London, Storbritannia, familien

23.11.2023

Startet med Taxi fra flyplassen til hotellet, veldig dyrt, lønner seg og bestille gjennom uber appen på mobilen.

Vi hadde to hotellrom med både bad med do og dusj, samt senger. Grei størrelse på rommene. Denne reisen handlet for det meste om å handle, på kjøpesentere. Derfor dro vi til det største kjøpesenteret i hele Europa som da er Westfield og ligger i byen London. Det var utrolig stort også mange etasjer, det var restauranger der og, der kjøpte jeg meg spareibs og pomfri.  

For å komme steder så kjørte vi for det meste to etasjes busser. Vi tittet på London Eye og London Bridge men var ikke oppe i pariserhjulet denne gangen. Etter å ha handlet på ulike kjøpesentere, på markeder i gatene og i små butikker her og der så fant vi ut at vi hadde lyst til noe annet.

Vi splittet oss i to så hun ene søsteren min og pappa dro på ulike barer og smakte på øl, det virket som om de hadde det veldig gøy så det er bra. Vi som er litt mer glade i bøker bestemte oss for å dra på den berømte bokbutikken Nothing Hill. Mamma liker den filmen veldig godt, så var litt ekstra stas at vi dro dit. Vi kjøpte oss bøker alle tre mamma, den yngste søsteren min og meg.Etter dette så møttes hele familien ved London Eye, før vi gikk samlet tilbake til hotellet. Vi spiste for det meste mat på KFC.