Om challenge/utfordringer

14.05.2023

Hei! :)

Litt om hva jeg kommer til å legge ut av innlegg framover. Kommer til å prøve og legge ut minst et innlegg i uken, som da blir hver torsdag på denne bloggen her. Blogginnlegg som Challenge/utfordringer legges ut hver 5 uke.

Hva er challenge/utfordirnger? Det er ulike ting man prøver ut og tester, ting som man kanskje ikke har gjort før. Det kan være alt fra å spise en frukt man ikke har smakt på før, hoppe i strikk, få en ny venn, løpe et maraton, reise til et land man aldri har vært i før og mer. Kan være alt og ingenting. Mulige og umulige ting.

På det første bildet har jeg laget noen krukker hvor jeg kan trekke ulike utfordringer man kan gjøre, eller hvem land man skal reise til, det neste er selve krukken med utfordringer, og noen av utfordringene på de neste bildene.

Om dere ønsker komme med forslag til ulike utfordringer, morsomme, skremmende, spennende og mer, kommenter gjerne i kommentarfeltet så skal jeg legge det til i krukken. Kan være alt som virker veldig lett å gjøre, og noe som virker helt umulig. Det viktigste er at man prøver og at man tørr og utfordre seg selv til å skape nye opplevelser og oppleve nye ting. Bli en erfaring rikere.

Kommenter gjerne under her på bloggen eller send meg en mail på reiseroglivet@gmail.com