Roadtrip Norge - Sverige, med søsteren på en Shoppingtur

06.07.2023

Roadtrip 2023, med den yngste søsteren min Mathilde, i  6 dager. Målet var å være på to ulike storsentre. 

Vi startet med å dra til Nordby kjøpesenter, og bo på hotell Nordby, før vi tok turen videre til Charlottenberg hvor vi skulle bo på ett annet hotell.

Dette var i hovedsak en shoppingtur. Vi slappet av på hotellet og shoppet på kjøpesentret Nordby. Det er bra med gratis parkering rett ved hotellet. Stort og fint rom. Eneste var at det var litt dårlig med låser på dørene. Verandadøren var vanskelig å lukke igjen så det kom trekk inn, ellers bra. Var mulig å sitte ute på verandaen. Det var god frokost, med egg og bacon. For overnatting på 3 stjerns hotell for en voksen og et barn for to netter så kostet dette 2690 svenske kr.

Etter vi hadde sjekket ut der så dro vi til hotell Charlottenberg, hvor vi sov over tre netter.  Når vi kom frem til Charlottenberg var det litt for tidlig å sjekke inn, så vi lot tingene våre ligge i bilen og dro på kjøpesenteret. Etter det sjekket vi inn på hotellet. Det var et 4 stjerners Hotell. Stort, rent hotell. God frokost igjen, med egg, bacon og pannekaker. For tre netter med inkludert frokost i tillegg for en voksen og et barn så kostet dette 4050 svenske kr. Her var det gratis parkering på hotellet.

Alt i alt en koselig tur med shopping på de ulike kjøpesentrene, avslapping og noen gåturer her og der for å bli litt kjent i området.