Spania 1

08.06.2023

Min første reise til Spania, Gran Canaria, var sammen med ei venninne og familien hennes i 2017. Det var veldig koselig.  Det var også en av de få første gangene jeg hadde tatt fly. Jeg glemte å sette baggen min under sete foran meg, så det lyste rødt i en lampe, så da lærte jeg det. I tillegg fikk vi mat på flyet, det var første gang for meg, maten var helt grei og desserten var god.

Vi sov på et stort hotell, hvor venninnen min og jeg fikk eget rom.  Soverommet var stort, med en stueplass slik dere ser på det første bildet over. Vi hadde balkong ut mot bassenget. Det var også kjøleskap og tv der også, skikkelig luksus! Spania ser jeg på som en destinasjon der man slapper av, og drar på marked. Vi spiste god mat og deilige desserter. Vi var på shopping og på marked. Vi badet og solte oss både på hotellet og på stranden, og vi tittet litt rundt omkring på Gran Canaria.

Både hotellområdet, basseng og strandområdet, samt været var veldig fint hele uken vi var der! Veldig fin og koselig opplevelse både med familien jeg var med og området vi var i.