Utfordringer del 3

12.10.2023

1. Dro til Japan alene, meldte meg på en gruppetur. To uker med gruppen, en uke alene.

Dette kan du lese om på blogginnleggene mine om Japan og hvordan det har vært på reise, første innlegget kom i september. Kort oppsummert har dette vært en fantastisk reise, den beste turen og i det beste landet. Jeg lærte mye om Japansk historie og kultur, fikk besøkt ulike templer, lært og lage sushi, fått meg venner fra ulike deler av verden, vært på fornøyelsesparker, smakt på masse ulik mat og mye mer. 


2. I juni hadde jeg praksis på ett hotell.

Min første hotelljobb, dette kan dere lese mer om på innlegget praksis på Skjolden hotell. Et fantastisk hotell, med flott natur rundt og hyggelige mennesker. 


3. Stolpejakt, slike stolper som på første bildet under her. 

Gikk tur med min romkamerat Birgit. Vi prøvde oss på appen "stolpejakt", som viser oss ett kart hvor vi finner stolper på. Det gjør at en kommer seg ut i naturen og blir "dratt" rundt på jakt etter stolper som nå var i Sogndal. Når vi kommer til de ulike stolpene, blir de merket av på kartet vårt, så det er lett å se hvor en befinner seg. Det er ulike "hardhetskrav" på løypene, så en kan velge etter form og hva man ønsker gjøre. Vi  tok også en tur innom skolen hvor vi spilte blant annet bordtennis.