en-En vanlig uke, når jeg er på besøk hos familie og med venner! :)

25/10/2022

15.05.23

Uken startet med øving til eksamen i bedriftsøkonomi. Før jeg tok bilen og skulle dra på besøk til vennenne mine og familien min. Dagen startet bra med sol og fint vær. Jeg satt meg i bilen og tok fatt på kjøreturen fra Sogndal til Hallingby. 

På fergen kjøpte jeg meg den populære svelen som mange har pratet så mye om, jeg valgte meg en svele med smørkrem til 45kr, den var god men mektig.

Det skulle vise seg og bli en utrolig lang tur. Kjempemasse veiarbeid, spesielt i tunnelene så jeg stod hvertfall 20min ekstra i et par tuneller før jeg kunne dra videre. Da jeg hadde kommet meg til Gol fikk jeg beskjed om at det hadde vært ulykke litt lenger frem på veien, så da fikk jeg to valg. Ene var å vente to til fire timer før jeg kunne kjøre videre, eller så kunne jeg kjøre over Golsfjellet som da ville ta en time ekstra. Så klart ulykker skjer, og man kan jo ikke gjøre så mye med det, men når jeg hadde kommet dit hadde jeg allerede kjørt noen timer så ble litt oppgitt. 

Jeg kjørte fra sommer og sol, til snø ved siden av meg på Hemsedalsfjellet, veiene var bare, men fjellet var fullt med snø. Da jeg hadde kommet meg til nes i Ådal så var det ikke noe snø men det pøsregnet som bare av det. Men jeg kom meg fram. Når jeg kom fram hilste jeg på familien og pappa hjalp meg med å skifte til sommerdekk på bilen. 

16.05.2023

Sandvika storsenter med bestevenninnen.

På veien stoppet vi på bensinstasjon og kjøpte baconpølse i brød, det var godt! :)

Det første vi gjorde når vi kom fram var å sjekke BH størrelse på Hunkermøller, og kjøpte heretter. Så tittet vi blant annet på HM og Cubus hvor vi kjøpte kjoler og t - skjorter og mer.

Så tok vi en pause og kjøpte drikke på starbucks, jeg kjøpte to ulike drikker for å smake.

Veninnen min tok karamell frappe med krem. Jeg valgte å smake på en strawberries and cream som smaker som milkshake med krem rett og slett, var veldig god. Så prøvde jeg mango dragonfruit, uten mangobiter fordi de var tomme. Den smakte mango og saft, jeg syntes den var veldig god, men stakk litt på tungen så tror ikke jeg tålte den, men det var det verdt. Venninenn min likte den også.

Så tittet vi i flere forskjellige butikker før vi avsluttet med en liten matbit inne på senteret, jeg kjøpte Foccatia med kylling, bacon og aoli. Kjempegodt, det var verdt det!<3 Tirill kjøpte seg ostesmørbrød og syntes det var kjempegodt igjen. 

Etter dette dro venninnen min hjem til seg selv, og jeg dro videre på camping i Hurum for å være med familien på 17 mai.

På camping: Man kan gå tur, fiske, bade, slappe av og mer.

Gizmo er også med på tur! <3

Koser seg masse både inne og ute. Men er ekstra glad i å gå på tur.

17.05.23

I dag våknet jeg til fuglekvitter og sol i campingvogna. Så gikk jeg en tur med Gizmo i solværet det var fint. Etter det spiste familien en god frokost i sammen med blant annet egg, bacon og vannmelon, var veldig godt! <3 Norges nasjonaldag ble feiret med familien, hvor vi slappet av spiste kake, solet oss og mer, det var herlig.